ZZP urenregistratie

Zzp urenregistratie lastig? Nee hoor, kijk snel verder op onze website voor een voorbeeld of probeer nu 30 dagen gratis

Veel zzp’ers gebruiken Excel voor hun urenregistratie, maar ondervinden al snel het probleem dat vanuit een spreadsheet niet gefactureerd kan worden. Lastig, maar niet onoplosbaar. Wij bieden uw software waarmee u uw uren kunt bijhouden en factureren. Wij hebben het proces van urenregistratie tot facturatie volledig geautomatiseerd. U beschikt altijd over de nieuwste versie.

Probeer gratis

Schrijf uren niet langer op werkbriefjes, op Excel urenstaten, maar gebruik onze app. De geregistreerde uren worden duidelijk weergegeven in een helder overzicht. Bekijk een voorbeeld onder het menu ‘tijdregistratie software’. Wilt u het eens proberen? Meld u aan voor een proefaccount van 30 dagen.

Zzp urenverantwoording

Als zzp’er krijgt u al snel te maken met urenverantwoording. Niet in de laatste plaats om in aanmerking te komen voor een aantal fiscale voordelen. Daarvoor moet u aan een bepaald urencriterium voldoen. Op dit moment is het gestelde urencriterium 1225 uur per jaar. Pas dan gaat de belastingdienst bekijken van welke aftrekposten u gebruik mag maken. Alle mogelijke aftrekposten gebruiken, betekent dat u minder inkomstenbelasting hoeft te betalen.

In eerste instantie is er de ondernemersaftrek, bestaande uit de zelfstandigenaftrek, startersaftrek, aftrek speur- en ontwikkelingswerk en meewerkaftrek. Ook investeringen in zaken die uw energieverbruik zullen terugdringen of goed zijn voor het milieu, kunt u extra aftrekken volgens de EIA en de MIA. Er is dus veel mogelijk, mits u aan het urencriterium voldoet. Door nauwkeurig uw uren bij te houden, krijgt u een beter inzicht. U kunt onze cloud software eenvoudig afstemmen op uw eigen bedrijfsprocessen en u betaalt alleen voor het feitelijk gebruik.

App urenregistratie

Een app gebruiken voor het bijhouden en berekenen van uw uren is helemaal van deze tijd. Simpel en eenvoudig. Onze app heeft een frisse en gebruiksvriendelijke interface. Het is heel wat anders dan uw uren bijhouden in een Excel spreadsheet. Met onze app heeft u in een mum van tijd uw uren netjes ingevoerd. Op uw smartphone of iPhone. Investeren in dure hard- of software is verleden tijd.

Steeds meer taken die tot voor kort voorbehouden waren aan desktopcomputers en laptops, kunt u nu ook prima uitvoeren met een app. De interface is duidelijk en zonder al te veel poespas. Hierdoor werkt de app prettig en hoeft er nooit lang gezocht te worden naar de verschillende onderdelen.

Als zelfstandig ondernemer is tijd uw kostbaarste goed. In tegenstelling tot geld, kunt u tijd niet sparen. Alleen besparen. Onze app is daarbij een doeltreffend hulpmiddel. Daarom staan we altijd voor u klaar om passend advies te geven over hoe u onze software het beste kunt toepassen. De software kunt u aan laten passen aan uw specifieke bedrijfsprocessen. Dat is eenvoudig, snel en voordelig te realiseren. In tegenstelling tot de gangbare pakketten, hoeft u niet te investeren in de aanschaf van dure software. U kunt gebruikmaken van onze andere modules zoals boekhouden, projectmanagement, facturatie etc. Bij problemen biedt onze helpdesk hulp, maar het gebruik van ons software is zo eenvoudig dat dit dikwijls niet nodig is.

Voorbeeld urenregistratie

Urenregistratie is voor veel zzp’ers een struikelblok. Toch is een urenverantwoording verplichte kost. Wij maken het u zo makkelijk en betaalbaar mogelijk. Er is een zeer korte leertijd nodig. De eerste 30 dagen zijn gratis. Daarna betaalt u maandelijks een laag vast bedrag. Updates brengen wij niet in rekening en wij werken niet met contracten. Als u tevreden bent, dan hebben wij ons doel bereikt. Wilt u het gemak van online urenregistratie ervaren? Bekijk eerst een voorbeeld en maak dan gratis een proefaccount aan en begin met het ontwerp van uw urenstaat.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden