Probeer maand gratis

Koppel bestaande administratie
✓ Stopt automatisch
✓ Daarna vanaf €2,05 p/m
Aanmelden

Online tijdregistratie software proberen?

✓ Maand gratis tijdregistratie software ✓ Stopt automatisch ✓ Na proefperiode slechts €3,40 p/m
✓ Dashboard te personaliseren ✓ Ongelimiteerde tijdregistratie software
v.a. €2,05 Probeer gratis

Offective module tijdregistratie

Online tijdregistratie software

Online tijd registreren doet u met Offective. In uw dashboard krijgt u overzicht van gewerkte uren, afwezigheid en overwerk.

Tijdregistratie vanaf elke computer, tablet of smartphone door u of uw medewerkers onderweg. Het registreren van tijd is mogelijk per dag, week, maand etc. De tijdregistratie module van Offective is eenvoudig in gebruik en ook heel simpel te bedienen vanaf een smartphone. Met deze module heeft u overal en altijd inzicht in hoeveel en waar de uren aan zijn besteed per medewerker en in totaal.

De kosten voor een medewerker bedragen € 2,05 per maand. Voor een manager bedragen de extra kosten € 1,35 per maand. Normaliter heeft een organisatie één manager en mogelijk nog een onbeperkt aantal medewerkers.

Voordelen van onze tijdregistratie module:

Hieronder enkele voordelen van onze tijdregistratie module voor u opgesomd:

 • Direct tijd registreren vanuit de app Mijn Offective
 • Direct overzicht in gewerkte uren voor eigen tijdregistratie en ideaal voor aanlevering aan derden, zoals de Belastingdienst.
 • Afwezigheid van personeel en het aantal uur overwerk direct inzichtelijk
 • Factureren vanuit het urenoverzicht
 • Lees hier meer!
Tijdregistratie

Probeer onze tijdregistratie module 30 dagen gratis

Kortom, de tijdregistratie software van Offective is zeer uitgebreid en compleet. Wilt u dit ook proberen? U kunt 30 dagen lang gratis en vrijblijvend onze applicatie uitproberen. Wij werken niet met automatische verlengingen, dus u zit nergens aan vast! Mocht u na 30 dagen willen besluiten om het proefaccount om te zetten in een betaald account dan zit u nog steeds nergens aan vast. U kunt uw account op elk gewenst moment opzeggen. Geen contracten dus! Meer informatie?

Let op: de kosten voor een medewerker bedragen € 2,05. Voor een manager bedragen de extra kosten € 1,35. Normaliter heeft een organisatie één manager en een onbeperkt aantal medewerkers. Genoemde kosten zijn excl. BTW en per maand.

€ 2,05 p/m Probeer gratis

Bekijk ook eens onze module voor boekhouden!

Inzicht

De manager krijgt in ons tijdregistratie systeem direct inzicht in gewerkte uren, overwerk en afwezigheid van personeel.

Exporteren

Exporteer uw tijdregistraties eenvoudig en stuur deze mee met een digitale factuur mee naar uw opdrachtgevers.

Geïntegreerd

De Offective modules zijn volledig geintegreerd. Zo kunt u bijvoorbeeld in de tijdregistratiemodule uw uren herleiden naar projecten personen.

App

Wilt u overal uw uren kunnen registreren? Download dan onze iPhone of Android app Mijn Offective.

Tijdregistratie: goed geregeld!

klok

Het registreren van uren kan eenvoudig met de tijdregistratie software van Offective. Probeer Offective tijdregistratie 30 dagen lang gratis en vrijblijvend.

Lees verder

Veel gestelde vragen tijdregistratie

 • Tijdregistratie
Alles uitklappen | Alles inklappen
 • Wat kost de tijdregistratie Offective?
   

  U kunt vanaf een enkel euro per maand, per gebruiker, per administratie gebruikmaken van de module Urenregistratie. Klik hier voor de prijzen.

  TIP: Probeer tijdregistratie een maand gratis uit

 • Wat zijn de voordelen van online tijdregistratie?
   

  Met online tijdregistratie kunt u met meerdere gebruikers (tegelijk) uren registreren. De online tijdregistratie software is vanaf elk apparaat te benaderen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
✓ Stopt automatisch
✓ Daarna vanaf €2,05 p/m
Aanmelden