Werkuren bijhouden gratis

Met onze app kunt u werkuren erg eenvoudig bijhouden. Probeer nu 30 dagen gratis en zonder verplichtingen

Met onze app kunt u uw eigen werkuren en die van uw personeel moeiteloos bijhouden. Het is een uitgebreide en onderscheidende applicatie. Vanwege de diverse mogelijkheden, betaalbaarheid en de gebruiksvriendelijke interface. De applicatie is gebaseerd op intuïtief en praktisch gebruik. Alle functionaliteiten zijn vanuit de praktijk ontworpen en ontwikkeld. De software wordt zonder extra kosten up-to-date gehouden, heeft lage instapkosten en een abonnementsprijs gebaseerd op het aantal gebruikers. Alle gegevens worden op een veilige manier in de cloud opgeslagen. De eerste 30 dagen zijn gratis. Stap direct in en profiteer van de voordelen.

Probeer gratis

Op elke plek uw werkuren bijhouden

Door de jaren heen is iedereen veel mobieler geworden. Denk maar eens aan flexwerkplekken en thuiswerken. Met onze slimme app voldoen wij in een behoefte die al langer bestaat. U kunt werkuren per dag, per week en per maand invoeren. Op elk moment van de dag en op iedere locatie. Met de app kunt u werkuren bijhouden en berekenen. Over de uitkomst hoeft u nooit te twijfelen. Die is altijd correct. Het is een moderne vervanger en meer van het ouderwetse urenbriefje.

Uw gegevens worden in de cloud opgeslagen, op een externe server. Een betrouwbare manier om informatie te bewaren. In de cloud werken heeft nog steeds iets geheimzinnigs, maar wij garanderen u dat dit een betrouwbare manier is om informatie te bewaren. Werken in de cloud kunt u zien als software met al uw programma’s en gegevens die makkelijk met 1 muisklik bereikbaar is. Uw werkuren op deze wijze bijhouden is uniek. Start uw werk in de trein op weg naar een klant, werk uw bestand of boekhouding bij op locatie en werk op de terugweg uw werkuren bij. Zo simpel kan het zijn.

Werkuren van flexwerkers bijhouden

Flexibel werken wordt steeds populair. Werknemers met een flexibele arbeidsrelatie zijn werknemers die geen vaste aanstelling hebben, maar een arbeidscontract voor korter dan een jaar zonder toezegging van een aanstelling in vaste dienst. Ook mensen die niet een vast aantal uren werken worden tot de flexwerkers gerekend. Heeft u een bedrijf met veel flexwerkers? Dan is het bijna onmogelijk om geordend alle gewerkte uren bij te houden. Ook dan biedt onze software uitkomst. U kunt op elk moment van de dag, waar ook bent, werkuren bijhouden. Het invoeren van uren kunt u ook aan de flexwerkers zelf overlaten. Mede dankzij de komst van internet is deze manier van werken mogelijk. Maak er gebruik van. Het bespaart u tijd en dus geld.

Internet heeft ons een extra stuk positieve vrijheid geboden. Vrijheid gaat altijd samen met verantwoordelijkheid. Als u vrijheid heeft om te kiezen is er een verantwoordelijkheid om het beste alternatief te kiezen. Wij bieden u dit betere alternatief, want onze software is helemaal up-to-date. Van onze updates ondervindt u nauwelijks hinder. Wij actualiseren software op bijna onopgemerkte wijze.

Gratis updates

Een gratis update wordt meestal uitgebracht om ontoelaatbare tekortkomingen, zoals programmeerfoutjes of beveiligingsrisico’s te herstellen of om een klein deel van het programma te wijzigen. Wij streven altijd naar verbeteringen, zodat u veilig en vlot uw werkuren kunt blijven bijhouden. We kijken daarbij niet alleen naar technologische innovaties, maar ook naar gebruiksvriendelijkheid. Gebruiksvriendelijkheid is een vertaling van het Engelse ‘usability’. Eigenlijk zou ‘bruikbaarheid’ een betere vertaling zijn, maar gebruiksvriendelijk is nu eenmaal ingeburgerd.

Wij stellen eerst een doel vast. Vervolgens meten wij hoe het nu is en na een verandering meten we opnieuw of er een verbetering is. Gebruiksvriendelijke apps zijn alleen te realiseren door de ervaring en mening van de gebruikers. Kortom: uw mening is belangrijk. Wij zijn benieuwd hoe u uw proefaccount ervaart en zullen u dit dan ook zeker vragen. Meld u direct aan. U kunt 30 dagen lang gratis uw werkuren bijhouden. Bevalt het u? Dan zetten wij uw proefaccount om in een betalend abonnement.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden