Urenregistratie personeel gratis

Op zoek naar een urenregistratie app voor het personeel? Probeer nu 30 dagen lang gratis en vrijblijvend

Met ons online urenregistratie programma heeft u inzicht in hoeveel tijd er door uw personeel is besteed aan bepaalde projecten of andere zaken zoals verlof en verzuim. Alle informatie over gewerkte uren, verlof en verzuim staan netjes in één overzicht. Onze app betekent geen gerommel meer met Excel documenten op verschillende netwerklocaties of papieren dossiers. Bovendien kan uw personeel 24 uur per dag verlofaanvragen indien die rechtstreeks gestuurd kunnen worden aan de manager. Hebben wij uw interesse gewerkt? Maak dan gebruik een gratis proefaccount voor 30 dagen.

Probeer gratis

Urenregistratie koppelen met personeelsmanagement

Elk bedrijf met personeel heeft te maken met verlofuren en verzuimcijfers. Als werkgever bent u op grond van de Arbowetgeving zelfs wettelijk verplicht om een verzuimregistratie te voeren. Hierdoor kunnen bepaalde knelpunten naar boven komen. Uit preventief oogpunt bieden bepaalde verzuimgegevens een schat aan informatie voor een goed en preventief verzuimbeleid. Wilt u bijvoorbeeld inzicht in uren en een betere personeelsplanning hebben? U kunt de module urenregistratie koppelen met personeelsmanagement.

Een betere personeelsplanning draagt bij aan medewerkerstevredenheid, winstgevendheid en klanttevredenheid. Onze urenregistratie app biedt personeel veel vrijheid wanneer zij vanaf elke plek het rooster in kunnen zien. Snelle en slimme communicatie met personeel is nodig om bedrijfsprestaties te verhogen. Onze online programma’s voldoen aan deze eisen.

Online urenregistratie voor duidelijk ureninzicht

Betere bedrijfsprestaties en personeelsplanning zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Simpel? Niet echt. In de praktijk is het vaak zo dat de twee moeilijk in balans te krijgen zijn. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf met veel parttime werkende personeelsleden? De behoefte aan en beschikbaarheid van personeel zijn de twee elementen om tot de juiste personeelsplanning te komen. Daarnaast is urenregistratie belangrijk om inzicht te krijgen in daadwerkelijk gewerkte uren.

Een urenregistratie is voor elke ondernemer met personeel een belangrijk handvat. U kunt vlot inspelen bij calamiteiten en u kunt beter leidinggeven op basis van feiten. Het biedt u realtime inzicht tussen gewerkte uren en gefactureerde uren. Een online programma biedt nog een ander voordeel. U heeft veel minder papieren rompslop. U kunt netjes alles opslaan in één systeem en overal inkijken. De app kunt u downloaden op uw smartphone of iPhone. Urenregistratie wordt steeds vaker online gedaan. Dit geldt ook voor andere werkzaamheden zoals voor personeelsplanning, boekhouding en facturatie. Ook hiervoor bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Gratis proefaccount

Een goed plan maken voor uw bedrijf is essentieel om winst te maken. Sommige onderdelen zijn pure noodzaak, maar toch voor u als ondernemer essentieel om in te slagen. Het belang van urenregistratie wordt steeds meer gewaardeerd. Het is een onderdeel van een totaalproces om een succesvol bedrijf op te bouwen. Ervaar de voordelen van ons programma en meld u aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen. Daarna kunt u beslissen of het account wilt omzetten in een betalend abonnement. Wij werken niet met contracten, zodat u op elk moment kunt opzeggen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden