Urenregistratie Excel sjabloon gratis

Urenregistratie met Excel sjabloon is niet wat u zoekt? Probeer onze software dan voor 30 dagen gratis

Uw eigen en/of die van uw werknemers registreren kunt u op alle mogelijke manieren doen. In een papieren boekje, een formulier in Word, Excel sjabloon of met een speciaal daarvoor ontwikkeld urenregistratiesysteem. Wij bieden u volwaardige software waarbij urenregistratie heel eenvoudig wordt. Zowel geschikt voor een Mac als Windows pc met gratis app. Dat betekent dat u overal en altijd uw uren kunt bijhouden. Schrijf uren en kosten overal online, ook op uw Android smartphone of tablet. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Meld u aan voor een gratis proefabonnement van 30 dagen.

Probeer gratis

Vanuit urenregistratieformulier factureren

Een goed systeem voor het bijhouden van werkuren is belangrijk. Met onze urenregistratie software kunt u uren boeken op projecten en/of klanten, maar ook de gemaakte uren van uw werknemers bijhouden. Er is een koppeling mogelijk met andere modules. U kunt bijvoorbeeld direct vanuit een urenregistratieformulier factureren. Factureer in een handomdraai alle geschreven uren en kosten.

Elke ondernemer heeft baat bij urenregistratie. Het helpt uw bedrijfsvoering op orde te stellen, omdat u kunt bijhouden hoeveel uur aan een klant gefactureerd moet worden. Vooral als u diverse projecten draait is het slim om dit secuur bij te houden. Tegelijkertijd krijgt u een goed overzicht welke werkzaamheden de meeste uren en overuren kosten. Ook voor de Belastingdienst is dit belangrijk. Bij twijfel over uw urenregistratie zal de Belastingdienst een controle doen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een professioneel en betrouwbaar systeem.

Simpel en snel urenregistratie

Met onze urenregistratie kan elke ondernemer overweg. Er zijn geen ingewikkelde termen in het Engels. Het is Nederlandse software in eigen huis ontwikkeld. Nooit meer gedoe met losse Excel spreadsheets of met macro’s in een ingewikkeld sjabloon. Simpel en snel urenregistratie waar u ook bent.

Net als Exact Online groeien onze modules met u mee. Wij passen ze aan op de behoefte van onze klanten. De module urenregistratie kunt u integreren met vele andere freeware tools zoals boekhouding en CRM. Al uw financiële administratieve gegevens in 1 systeem? Bij Offective kan dat.

Gratis mobiele app

Het grote voordeel is dat u de mobiele app kunt gebruiken om uren bij te houden. Zo heeft u altijd inzicht in gemaakte uren en voert u deze gemakkelijk in via uw smartphone. Selecteer het project, de klant of de werknemer en de activiteit en vul het aantal uren in. Deze uren worden direct verwerkt in uw administratie.

U kunt uw bestanden vanuit de cloud downloaden via onder meer uw Mac of Android smartphone. Onze software werkt vrijwel op elk mobiel apparaat. Gebruikt u nog bijvoorbeeld een gratis Excel sjabloon 2015 en wilt u graag overstappen? Dan kunt u dit direct doen. Ons urenregistratiesysteem is geschikt voor vrijwel elke branche, horeca, bouw, retail etc. Uiteraard kunt u onze software vergelijken met die van andere aanbieders op het gebied van prijs en mogelijkheden. Wij kunnen u garanderen dat wij u de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Meld u zich aan en ervaar de vele voordelen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden