Urenoverzicht maken in Excel

Urenoverzicht maken in Excel onhandig? Probeer dan eens simpel online onze urenadministratie

Een urenoverzicht maken in Excel is een methode die niet iedereen prettig vindt. Een goed alternatief is onze tijdregistratie software. U kunt hiermee een urenlijst, weeklijst en een urenplanning maken. Overuren van uw personeel bijhouden of uw eigen uren invullen. Een eenvoudige registratie in 1 systeem. Hebben wij uw interesse gewekt? U kunt 30 dagen lang gratis en vrijblijvend onze app uitproberen. Wij werken niet met automatische verlengingen, dus u zit nergens aan vast!

Probeer gratis

Urenlijsten maken in Excel

Urenlijsten maken in Excel is tijdrovend als u dit vergelijkt met ons online registratiesysteem. U kunt bijvoorbeeld werken vanuit 1 sjabloon en van daaruit een heleboel gegevens verwerken. Denk maar eens aan verlof- en verzuimdagen of het berekenen van het aantal overuren van een werknemer.

We hebben bijna allemaal wel gewerkt met urenbriefjes, die veelal worden ingevuld na de werkdag. Soms worden deze niet, te laat of onleesbaar ingeleverd. Het ouderwetse papieren urenbriefje wordt tegenwoordig nauwelijks meer gebruikt. Hiervoor is in de plaats online urenregistratie gekomen. Het neemt een hoop administratieve rompslomp en ergernissen weg bij operationeel- en kantoorpersoneel. De salarisadministratie wordt minder belast met vragen over beschikbare dagrapporten historie en de automatische verwerking van gegevens vermindert de kans op fouten.

Uren boeken

Een urenoverzicht maken is niet slechts het boeken, optellen en berekenen van uren. Met onze software is nog veel meer mogelijk. De ingebouwde statistieken geven u onder meer realtime informatie over de status van gewerkte uren van u en uw medewerkers. Het is uiteraard mogelijk diverse urenlijsten en uitgebreide rapporten te genereren, indien nodig Daarnaast kunt u onze software koppelen aan andere modules zoals boekhouding en relatiebeheer. De relatiehistorie toont u een totaaloverzicht van alle handelingen en correspondentie welke zijn gekoppeld aan de relatie.

Een tijdsregistratiesysteem kan ook gekoppeld worden aan een urenfacturatie module. Doordat alle uren en gegevens reeds in het systeem staan, is het factureren een fluitje van een cent. Facturen kunnen per post verzonden worden, maar er kan ook voor gekozen worden deze direct per e-mail te versturen.

Online urenlijst voor zzp

Een urenregistratiesysteem is ook geschikt voor zzp’ers. Ook als ondernemer zonder personeel bent u verplicht om uw uren bij te houden in een zogenoemde urenlijst en aantonen welke uren u aan uw bedrijf heeft besteed. De Belastingdienst kan dit komen controleren. Een van de eisen die de Belastingdienst stelt, is dat u minimaal 1225 uur per jaar in uw eenmanszaak steekt, oftewel bijna 25 uur per week. Het urencriterium is vooral voor startende ondernemers vaak lastig te halen. Vergeet niet dat de tijd die u in de start hebt gestoken, mits die in het betreffende kalenderjaar zijn besteed, ook te berekenen.

Bent u op zoek naar een urenadministratie systeem die eenvoudig is bij te houden? Dan bieden wij u een beter alternatief dan het maken van een urenoverzicht in Excel. Niet in het Engels, maar in het Nederlands kunt u vanaf nu uw uren simpel boeken. Een voorbeeld? Dat is eigenlijk niet nodig. U kunt direct de app downloaden en starten.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden