Uren bijhouden programma gratis

Probeer onze uren app nu gratis! Het programma is gebruiksvriendelijk en bijhouden is nu een fluitje van een cent

Uw uren bijhouden in een gratis programma zoals Excel kan, maar professionele software biedt u meer opties. Uiteraard kunt u uw uren bijhouden en berekenen, maar u kunt ook direct factureren in een template dat past bij uw bedrijfsstijl. Onze app is geschikt voor elke type onderneming, van zzp tot mkb. Probeer een maand lang gratis ons programma. U kunt zich direct aanmelden voor een proefaccount.

Probeer gratis

Gebruiksvriendelijke app voor het bijhouden van uren

Een app gebruiken voor het bijhouden en berekenen van de urenverantwoording is helemaal van deze tijd. Simpel en eenvoudig. Ons programma heeft een frisse en gebruiksvriendelijke interface. Kost het bijhouden van uw uren in een Excel spreadsheet u veel tijd en energie? Met onze app heeft u in een mum van tijd uw uren netjes ingevoerd, zowel in hert Nederlands als het Engels. De software doet de rest. Met één druk op de knop kunt u bijvoorbeeld berekenen hoeveel uren u aan een bepaald project heeft besteed.

Uren bijhouden is voor elke ondernemer belangrijk. Bent u zzp’er? Dan bent u zelfs verplicht om uw uren bij te houden in verband met het door de belastingdienst gestelde urencriterium. Het urencriterium is van belang om bij de aangifte inkomstenbelasting voor fiscale voordelen in aanmerking te komen.

Ideaal programma voor directe aanlevering van uren

Om in aanmerking te komen voor bepaalde aftrekposten moet u bijvoorbeeld minimaal 1225 uur aan uw bedrijf hebben besteed. Een urenregistratie die te algemeen is, voldoet vaak niet als bewijsmateriaal. Er moet een relatie gelegd kunnen worden tussen de genoteerde uren en de daarmee samenhangende werkzaamheden. Ons programma is ideaal voor directe aanlevering van uw uren bij de belastingdienst.

Met onze software kunt u uw financiële administratie inrichten en bijhouden op een manier die past bij uw onderneming. Een goed online programma helpt u om uw administratie op orde te hebben en zorgt dat uw gegevens 7 jaar beschikbaar blijven. Hiermee voldoet u aan de fiscale bewaarplicht zoals die door de belastingdienst is gesteld, uitzonderingen daargelaten.

Er is veel aandacht en zorg besteed aan het ontwikkelen van onze app. Gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid zijn aspecten die bij ons voorop staan. Bij het bijhouden van de uren kunt u bijvoorbeeld direct aangeven wat de bestede- en factureerbare tijd is. Het creëren van facturen op basis van de ingevoerde uren kan daardoor in één handomdraai. U kunt het tarief voor het werk dat u factureert aan klanten op een aantal manieren instellen. U kunt bijvoorbeeld het basistarief gebruiken voor uursoorten, een prijsafspraak voor een cliënt of een specifiek project.

Meerdere gebruikers kunnen in ons programma hun uren bijhouden. U bepaalt wie inloggegevens krijgt. Heeft u vragen over ons programma of template? Onze helpdesk biedt hulp. De eerste 30 dagen zijn vrijblijvend en gratis. Daarna betaalt u per maand een vast laag bedrag. Dat betekent dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Ga direct aan de slag! U hoeft alleen nog uw bedrijfsgegevens aan ons door te geven.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden