Tijdschrijven Excel gratis

Op zoek naar een efficiëntere manier dan tijdschrijven in Excel? Probeer 30 dagen gratis ons tijdsregistratiesysteem

Werken met een online tijdsregistratiesysteem scheelt u veel tijd en dus geld. In ons systeem kunt u eenvoudig alle gewerkte uren van uw werknemers registreren, inclusief kostenplaatsregistratie. Ook kunt u per werknemer de snipperdagen, vakantiespreiding, Atv-dagen en variabele werktijden vastleggen in een handig overzicht en kunnen eventuele projecten eenvoudig worden gepland. Wilt u weten hoe onze werktijdregistratie werkt? Meld u aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen.

Probeer gratis

Tijdsbeheer om inzicht in kosten te krijgen

Tijdschrijven is voor menigeen geen leuke klus. Toch is tijdsbeheer noodzakelijk. Inzicht in uren betekent inzicht in kosten. Met ons tijdregistratie systeem kan elke werknemer netjes zijn uren invullen, beheerders kunnen eenvoudig de activiteiten structureren en nieuwe activiteiten aan maken, managers hebben inzicht in het tijdsverloop en kunnen met een paar drukken op de knop uren goedkeuren en ook de standaard management rapportage is snel te leveren.

Het tijdsregistratiesysteem biedt u, zoals u kunt lezen, vele voordelen. Hiermee behoort het invullen van urenbriefjes of werkbonnen straks tot de verleden tijd. U krijgt hiermee een perfect zicht op gewerkte uren en kan ze met één druk op de knop verwerken. Via de app kan elke werknemer zijn of haar eigen uren bijhouden. Een ideale oplossing, want door de jaren heen is iedereen veel mobieler geworden. Denk maar eens aan flexwerkplekken en thuiswerken. Ook onregelmatige werktijden kunnen met dit systeem correct worden beheerd, iets wat in Excel niet kan.

Gratis werktijdregistratie app

Met onze handige en gratis app voldoen wij in een behoefte die al langer bestaat. Geschikt voor vrijwel elke mobiel apparaat, zoals een iPhone en zelfs voor een Windows programma die draait op een Mac. Werktijden van werknemers kunnen per dag, per week en per maand ingevuld worden. Op elk moment van de dag en op iedere locatie. Met de app kunt u werkuren bijhouden en berekenen. Over de uitkomst van onze werktijdenregistratie hoeft u nooit te twijfelen, want het proces is volledig geautomatiseerd. Fouten worden hierdoor beperkt. De kans dat uren niet correct worden geregistreerd is vrijwel nihil. Vanuit de app kan trouwens ook direct worden gefactureerd.

Alle ingevoerde gegevens worden in de cloud opgeslagen, op een externe server. In de cloud gegevens opslaan is een betrouwbare en veilige manier van informatie te bewaren. Met een slechts een paar muisklikken is alle informatie snel binnen handbereik. De werktijden van uw werknemers of die van uzelf op deze wijze bijhouden met dit tijdregistratiesysteem vergt een minimale inspanning.

Er zijn in de afgelopen jaren vele tijdregistratiesystemen ontwikkeld. Elk bedrijf heeft zijn eigen voorkeuren en wensen wat betreft een tijdsregistratiesysteem. Een online systeem is een goed alternatief voor het tijdschrijven in Excel. Wat ons systeem zo bijzonder maakt is dat het zowel eenvoudig als uitgebreid is. Zonder moeite kan tijdverantwoording in beeld worden gebracht. Maandelijks betaalt u een vast en laag tarief. Zoveel gemak binnen handbereik is de moeite waard om te proberen. Meld u aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen en ervaar de voordelen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden