Tijdregistratie: goed geregeld!

Het registreren van uren kan eenvoudig met de tijdregistratie software van Offective. Uw tijdsregistratie doet u simpel met de module Offective module urenregistratie. Deze module kan een geïntegreerd geheel zijn met andere Offective modules. Zo koppelt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw projectbeheer of personeelsmanagement (HRM). Deze koppelingen zijn niet noodzakelijk, maar maken een eenvoudig en geavanceerd gebruik van de tijdregistratie software mogelijk. Het tijdregistratie systeem heeft een frisse en gebruiksvriendelijke interface. De tijdsregistratie module kunt u zowel vanaf een pc als via een device (smartphone of tablet) benaderen.

Tijdsregistratie hoeft niet ingewikkeld te zijn

Tijdregistratiesystemen zoals wij deze kennen zijn vaak gecompliceerd en ingewikkeld in gebruik. De data is moeilijk te hergebruiken en koppelingen met andere modules zijn vaak niet te realiseren of kostbaar. Binnen de Offective tijdregistratie software kunt u dit naar uw eigen wensen configureren. Hiermee wordt de gebruiker maximale flexibiliteit geboden! Zowel de manager als de medewerker binnen een organisatie hebben hun eigen autorisatie instellingen.

De voordelen van onze tijdregistratie software

  • 24/7 in de cloud: overal beschikbaar
  • Direct factureren vanuit de tijdregistratie software
  • Tijdregistratiesysteem voor pc en mobiele apparaten (tablets, smartphones)
  • Te koppelen met andere modules: projectbeheer en personeelsmanagement (HRM)
  • Eenvoudig inzicht in gewerkte uren en ‘overwerk’

Met de aanschaf van Offective heeft u geen hoge kosten en hoeft u geen extra apparatuur aan te schaffen. Na registratie kunt u direct online aan de slag. De papieren urenregistratie behoort hiermee tot het verleden. De uren worden direct online verwerkt, daardoor is er real-time een totaaloverzicht beschikbaar. U kunt zo vaak als u wenst uren doorberekenen op een bepaald project. Bij de doorberekening vanuit het tijdsregistratiesysteem worden de urenverantwoordingen (uren overzichten) bijgevoegd en heeft de relatie zicht op de geregistreerde uren.

Met de rapportage tool heeft u de mogelijkheid om urenoverzichten te genereren voor bijvoorbeeld de financiële administratie. Een duidelijke urenrapportage geeft per gebruiker een overzicht van de geregistreerde uren, afwezigheid en overwerk.

vanaf € 1,90Probeer gratis

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden