Roosterplanning Excel

Roosterplanning in Excel voldoet niet aan uw wensen? Probeer onze roostersoftware dan nu voor 30 dagen gratis

Een goede roosterplanning is zowel voor werkgever als personeel een belangrijk hulpmiddel. Voor u als werkgever kunt u met een werkrooster de personeelsbehoefte en personeelsbeschikbaarheid sneller en beter in balans krijgen. Uw personeel weet met een online personeelsplanning wanneer ze aanwezig moeten zijn, maar ook welke collega’s afwezig zijn. Kortom: een roosterplanning biedt duidelijkheid. Probeert u onze roostersoftware 30 dagen gratis en ervaar de voordelen ten opzichte van een Excel bestand.

Probeer gratis

Onze roostersoftware kunt u gebruiken voor vele doeleinden. De software bevat een personeelsplanner, maar tegelijkertijd kunnen er kolommen worden aangemaakt voor onder meer uurregistratie en verlofplanning. De software bevat een weekstaat die u kunt gebruiken voor het bijhouden van de uren van uw personeel. Wanneer u werkt met projectmedewerkers, uitzendkrachten of detacheringmedewerkers is het bijhouden van een weekstaat per persoon gangbaar.

24/7 live roosterplanning

Een roosterplanning ofwel personeelsplanning is een breed begrip waarmee zowel werkgever als werknemer elke dag weer te maken krijgt. Met onze roostersoftware is delen van een personeelsplanner nog nooit zo makkelijk geweest. Via de gratis app kan iedereen inloggen, overal waar een internetverbinding is. Op een smartphone, iPhone, tablet etc. Uw personeelsplanning is straks 24/7 live en online te benaderen via onze app.

Een duidelijk personeelsplanning biedt een aantal belangrijke voordelen. Het biedt onder meer inzicht in personele knelpunten. Dat hoeft niet per se negatief te zijn. Knelpunten worden vervelend wanneer ze niet structureel worden opgelost of wanneer u ze negeert. De meest voorkomende personeelsknelpunten zijn; te weinig doorstroom binnen een bedrijf en onnodig personeelsverloop.

Personeelsplanning

Met een personeelsplanning kunt u ook achterhalen hoe hoog uw personeelsverloop is en of er maatregelen nodig zijn. Personeelsverloop kan ontstaan door vertrek, ontslag en ziekte. U kunt zich afvragen of de werkdruk te hoog is of dat er ongekwalificeerde medewerkers in dienst genomen zijn door niet juiste aanpak van een werving- en selectieprocedure. Heeft u geen enkel idee wat de oorzaak kan zijn? Dan kunt u bijvoorbeeld een onderzoek instellen met betrekking tot de medewerkerstevredenheid.

Onze roostersoftware kunt u ook gebruiken als toegangscontrole. Met toegangscontrole is het mogelijk de aanwezigen in uw bedrijfspand te registreren. Wij noemen dit ook wel aanwezigheidsregistratie. Werkomgevingen waar werknemers hun werktijden ‘klokken’, vragen om aanwezigheidsregistratie. Zo heeft u snel overzicht wie aanwezig is.

Vakantieplanner bijhouden

De talrijke functies van onze software heeft tot doel uw personeelsplanning te vereenvoudigen. Geen gedoe met een los Excel sjabloon, gewoon simpel en werkend zoals het hoort. Discussies over uren tussen werknemer en werkgever zijn niet meer mogelijk. De roostersoftware registreert alles nauwkeurig. U werkt hiermee in de Cloud. Met een slechts een paar muisklikken is alle informatie snel binnen handbereik. Het bijhouden van een personeelsplanner of een vakantieplanner vergt slechts een minimale inspanning.

Op zoek naar een efficiëntere manier dan een roosterplanning maken in Excel? Wilt u weten hoe onze roostersoftware werkt? Meld u aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen en ervaar de voordelen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden