Kloksysteem personeel

Wij bieden tijdregistratie software. Daarnaast beschikt onze software over een koppeling met een online kloksysteem voor uw personeel

Een online kloksysteem voor uw personeel is de ideale manier om daadwerkelijk gewerkte uren in beeld te brengen. Het systeem biedt toegang tot een ongelimiteerd aantal gebruikers, mits u daartoe permissie verleent. Per gebruiker betaalt u elke maand een vast bedrag. Uw personeel kan in en uitklokken via de app op elk gewenst moment. Wij bieden u een eenvoudig inkloksysteem waar iedereen gebruik van kan maken. U hoeft niets te kopen, want u betaalt maandelijks een vast, laag bedrag. Bent u benieuwd hoeveel gemak ons prikkloksysteem u brengt? Meld u aan voor een gratis proefabonnement van 30 dagen.

Probeer gratis

Gratis tikklok app

Ons kloksysteem ofwel tikklok vervangt de ouderwetse stempelklok. De gratis tikklokken app werkt op vrijwel elk mobiel apparaat, zoals een tablet, smartphone of iPhone. U hoeft geen extra dure hardware te kopen noch installatiekosten te betalen. U werkt in de cloud. Simpel gezegd is het werken in de cloud het opslaan en opvragen van gegevens, software en bestanden op een andere plek dan uw eigen locatie. U hoeft geen back-up te maken of u zorgen te maken over updates. Wij regelen dit voor u.

Als u wilt dat al uw personeel kan inklokken dan kan dit ook via de gratis app. Het biedt uw werknemers de gelegenheid om hun gewerkte uren en gemaakte kosten te boeken via hun mobiele telefoon en zij kunnen dit automatisch doorsturen naar bijvoorbeeld de manager. De app is zowel in de Playstore van Google als de Apple store beschikbaar. Zoek in uw betreffende store naar ‘Mijn Offective’ en download de app. Eenvoudig en efficiënt.

Kloksysteem voor uw personeel

Het werken met een kloksysteem houdt in dat de medewerker inklokt op het moment dat hij of zij begint met werken en uitklokt tijdens de pauze of bij het einde van zijn werkzaamheden. De begin- en eindtijden worden door het kloksysteem vastgelegd en zijn opvraagbaar bij de verrekening van het aantal directe uren en de uitbetaling. Directe uren zijn uren die productief aan de werkzaamheden van de onderneming zijn besteed en die worden gefactureerd. In sommige branches kan een prikklok erg handig zijn. Denk aan callcenters, horeca, etc.

Voor het opzetten van een urenregistratie en verlofregistratie kan een kloksysteem met klokkaarten een praktisch hulpmiddel zijn. Daarnaast is actieve inzet van uw personeel een vereiste. Hiervoor kunt u duidelijke regels stellen. De tikklok biedt niet alleen voordelen voor uw personeel met een vaste werkplek, maar ook is het handig voor medewerkers die vaak onderweg zijn of een flexwerkplek hebben. Het registreren van uren aan de hand van de urendeclaratie kan met ons kloksysteem overal plaatsvinden. Er zijn natuurlijk meer leveranciers van tijdregistratiesystemen waarbij u kunt inloggen, zoals Pronet, protime nl en TimeTell, maar als u ons systeem heeft leren kennen, dan zal dat u zeker bevallen.

Een goede tijd- en urenregistratie kan een flink verschil maken voor uw bedrijf. Zeker als u werkt met ‘los’ personeel op uur basis. Bij het werken op uur basis wordt er tevoren een uurloon afgesproken. Als geen ander weet u hoe belangrijk het is dat dit goed verwerkt wordt in de administratie. Een slordige registratie kan u handen vol geld kosten. Sommige bedrijven doen dit nog handgeschreven of met een urenstaat in een Excel sjabloon, terwijl er zoveel efficiënte mogelijkheden zijn. Ervaar de voordelen van onze software en meld u vandaag nog aan voor een gratis proefaccount van 30 dagen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden