Gewerkte uren berekenen online

Gewerkte uren berekenen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Online en betaalbaar

Online gewerkte uren berekenen? Niemand doet het graag en toch is het belangrijk. Voor uzelf en voor derden. Bent u gewend om uw uren in Excel bij te houden en te berekenen? Onze digitale app maakt het bijhouden en berekenen van uw uren nog eenvoudiger. Waar u ook bent. U kunt via uw smartphone of iPhone inloggen. Wilt u weten welke voordelen onze app u biedt? Neem dan vandaag nog een proefaccount voor 30 dagen.

Probeer gratis

Eenvoudig uw gewerkte uren online berekenen

Onze app voorkomt een lastige urenregistratie in Excel. U kunt hier moeiteloos uw gewerkte uren online mee berekenen en, als u dit wenst, direct factureren. Wanneer u online factureert, maakt u gebruik van ons softwareprogramma om snel een professionele factuur te maken. Ook als u niet veel facturen hoeft te maken, is dit handig. U kunt een keuze maken uit een aantal templates en uw bedrijfslogo of huisstijl toevoegen. Hierdoor ontvangt de klant sneller zijn factuur, dan over de post, en heeft u ook sneller uw geld binnen.

Mobiele apps zijn helemaal van tijd. Het berekenen en bijhouden van gewerkte uren wordt een stuk laagdrempeliger. De meeste ondernemers vinden het geen aangename bezigheid. Onze app biedt uitkomst. Dankzij de duidelijke interface is het registeren en berekenen van uren in een mum van een tijd gedaan. Het bespaart u tijd en energie.

Overal uw gewerkte uren via de app bijhouden

De ene mens is gestructureerder van aard dan de ander. Bent u iemand die nogal eens wat vergeet? Of bent u veel onderweg? De kans is groot dat u vergeet om uw gewerkte uren bij te houden. Ook als u ’s avonds laat thuiskomt, heeft u geen zin meer om uw administratie te doen. Met onze app kunt u overal en wanneer het u schikt uw uren bijhouden. Het berekenen van uw uren kan met één druk op de knop. De app kan gekoppeld worden aan onze factuurtool. Uw gehele financiële administratie hebt u 24 uur per dag letterlijk bij de hand.

Onze app is ook geschikt voor grotere organisaties. Zo kunt u afwezigheid van personeel en het aantal uren overwerk direct inzichtelijk maken. Elke medewerker kan inloggen om eigen werkuren bij te houden. Dit scheelt u weer tijd. Er zijn wel kosten aan verbonden, maar die zijn zo laag dat het zeker de moeite waard is om te overwegen. Alleen diegenen die over inloggegevens beschikken, kunnen erbij. U bepaalt. Daarmee krijgt u onder meer inzicht in de gewerkte uren van uw personeel. Als eindverantwoordelijke is het handig om een totaaloverzicht te hebben.

Eén van de voordelen van onze app is dat u geen dure investeringen hoeft te doen. Maandelijks betaalt een vast laag bedrag. De eerste 30 dagen zijn gratis. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Geen contracten dus! U zit dus nergens ongewild aan vast. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden