Tijdregistratie software

Op zoek naar tijdregistratie software? U kunt de gewerkte tijd nu simpel bijhouden met onze app

Tijd schrijven kan op vele manieren. De handigste en snelste manier om dit te doen is met onze tijdregistratie software. Uitgebreide en betaalbare software die veel mogelijkheden biedt. Een perfecte manier om tijdmanagement te beheren. Er zijn opties voor tijdbeheer van personeel, maar ook uw eigen tijd kunt u uitstekend bijhouden. Vanaf uw pc of via onze gratis app. Op uw smartphone of iPhone is tijdregistratie overal en altijd mogelijk. Bent u benieuwd welke voordelen onze tijdregistratie software u biedt? Neem dan vandaag nog een proefaccount. U kunt 30 dagen gratis gebruikmaken van onze aanbieding.

Probeer gratis

Tijdmanagement is in elk bedrijf belangrijk. De beschikbare werktijd zo optimaal benutten, kan met een hulpmiddel voor tijdbeheer. Tijdregistratie geeft u een duidelijk overzicht hoelang en met welke werkzaamheden/project u bezig bent. Handig voor uzelf, maar ook voor uw personeel. Een spreadsheet gebruiken, bijvoorbeeld in Word of Excel, is uit de tijd. Een app is veel handiger. Waar u ook bent, u kunt uw tijd nauwkeurig bijhouden. Voor mobiele ondernemers en medewerkers een uitkomst. Ook reistijd van opdracht naar opdracht of van klant naar klant, is werktijd. Reistijd voor woon-werkverkeer wordt in de regel niet als arbeidstijd beschouwd.

Als tijd niet goed wordt benut, dan is dit geldverspilling. Een goede planning kan voorkomen dat er tijd en dus geld wordt verspild. Planning begint met het stellen van prioriteiten. Uitstel van vervelende, maar toch belangrijke werkzaamheden is verleidelijk maar kan problemen veroorzaken. Begin liever aan een lastige klus voordat deze ook nog dringend wordt. Verdeel desnoods de werkzaamheden over een paar werkdagen, maar laat het niet aankomen op de laatste dag. Tijdbeheer is dan ook een vorm van discipline.

Discipline is ook nodig om tijd bij te houden. De klok tikt immers door en voordat u het weet bent u vergeten waar u uw kostbare tijd aan heeft besteed. In deze tijd is multitasken vrijwel onvermijdelijk. E-mail stroomt binnen, klanten bellen rond de klok, collega’s hebben vragen en apps poppen op als u niet snel genoeg op een e-mail reageert. Druk, druk, druk. Wat is er dan handiger om, als uw even moet wachten of tijdens uw korte pauze, snel uw uren te schrijven? Gebruik dan onze app, want uw telefoon is altijd in de buurt.

Tegenwoordig zijn mensen en mobiele telefoons onafscheidelijk. We zijn overal bereikbaar. Het voicemailzinnetje ‘ik ben er even niet’ is een overblijfsel uit het tijdperk van de vaste telefoon. Of dit nu een voordeel is, laten we maar even in het midden. Feit is wel dat de techniek ons veel mogelijkheden biedt. Steeds meer nieuwe uitvindingen bereiken ons. Apps bestaan al langer, zoals die van Get Tijdsregistratie. Kleine programma’s die we op onze telefoons kunnen installeren en die ons leven weer een stuk aangenamer maken. Onze tijdregistratie app maakt het u makkelijk om tijd te schrijven waar u ook bent. Probeer onze software nu 30 dagen gratis. Nadat u enkele bedrijfsgegevens heeft ingevoerd ontvangt u van ons inloggegevens. Ervaar het gemak én de voordelen!

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden