Digitale prikklok

Met onze digitale prikklok app zijn alle uren direct overzichtelijk. Probeer dit nu gratis uit

Een digitale prikklok is een moderne vervanger voor de ouderwetse mechanische versie. Mobiele medewerkers kunnen vanaf hun smartphone of iPhone hiermee hun urenregistratie bijhouden. Eenvoudig en overzichtelijk. De kans dat uren niet correct worden geregistreerd is vrijwel nihil. Vanuit de app kan direct gefactureerd worden. De software draait in de cloud. U hoeft zelf geen infrastructuur neer te zetten. Ervaar het gemak en probeer nu gratis voor 30 dagen onze digitale prikklok.

Probeer gratis

Voordelen van een digitale prikklok

De digitale prikklok biedt niet alleen voordelen voor medewerkers die vaak onderweg zijn. Het is ook handig voor medewerkers die een flexwerkplek hebben. Urenregistratie kan met onze digitale prikklok overal plaatsvinden. Veel mensen vinden het lastig om het onderscheid te zien tussen een flexplek en een werkplek. Het verschil tussen beide zit niet zozeer in de werkomgeving, maar in de beschikbaarheid. Hierdoor is de naam flexwerkplek ontstaan. Een vast kantoor is, dankzij internet, niet meer nodig. In ons land wordt van deze efficiënte vorm van werken gretig gebruikgemaakt.

Voor veel ondernemers en hun medewerkers is een digitale prikklok app handig. Ook voor een zzp’er. Gewerkte uren kunnen per opdracht of project nauwkeurig worden bijgehouden. Ook voor zzp’ers die een vast bedrag voor een dienst of product vragen, is het van belang om ‘uren te schrijven’. De belastingdienst kijkt namelijk hoeveel uren u als zelfstandig ondernemer aan uw onderneming besteedt. Dat kan geld opleveren. De zelfstandigenaftrek bijvoorbeeld, die ervoor zorgt dat u mogelijk minder inkomstenbelasting betaalt. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u minstens 1225 uur per jaar aan het ondernemen zijn.

Simpele urenregistratie app

Met een simpele, maar functionele app kunt u elke dag uw uren bijhouden. Het gaat daarbij niet alleen om daadwerkelijk gewerkte uren. Ook voorbereidingen tellen mee. Denkt u maar eens aan de inkoop of netwerken. Het richting geven aan uw onderneming verdient een gedegen voorbereiding. Die kan bestaan uit het verzamelen van informatie over een interessant werkveld of het leggen van nieuwe zakelijke contacten. Na bijvoorbeeld een zakelijk overleg is het niet overal handig om uw laptop open te klappen. U kunt dan via de app snel en onopgemerkt uw uren schrijven.

Het schrijven van uren is voor menig ondernemer geen plezierige bezigheid. Vaak wordt het vergeten of uitgesteld. Daardoor gebeurt het registreren van uren dikwijls onnauwkeurig. U moet een beroep doen op uw geheugen, notities of via uw e-mails achterhalen wanneer en wat u precies heeft gedaan. Dat dit kan leiden tot enige frustratie is duidelijk. Een digitale prikklok app lost dit probleem voor u op. Met een app is het veel handiger en logischer om uw werkzaamheden direct te registeren op het project in plaats van dat u eerst nog in een systeem moet inloggen.

U kunt het resultaat van uw digitale urenregistratie meteen in een facturatietool laten landen. Bent u benieuwd welke voordelen de app u oplevert? U kunt 30 dagen lang gratis en vrijblijvend van onze prikklok app gebruikmaken. U kunt nu uw bedrijfsgegevens invoeren om direct te starten.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden