Administratie software vergelijken

Administratie software vergelijken? Probeer onze boekhoudsoftware of administratie software nu voor 30 dagen

U kunt onze administratie software vergelijken met die van andere aanbieders om een goed beeld te krijgen van wat beschikbaar is. Wij bieden u een volwaardig pakket op basis van diverse functionaliteiten. Gaat het puur om projectadministratie, ledenadministratie, boekhouding of wilt u ook uw voorraden beter beheren? Heeft u te maken met inkoop en wilt u de verschillende inkopen en uitgaven netjes documenteren? Onze bedrijfssoftware bestaat uit vele modules die onderling naadloos aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Van boekhoudsoftware tot voorraadbeheer en van projectregistratie tot een eenvoudig CRM systeem voor uw relatiebeheer. Bekijk de mogelijkheden en meld u aan voor de modules die u denkt nodig te hebben. De eerste 30 dagen zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Probeer gratis

Bedrijfssoftware voor uw administratie

De financiële administratie bijhouden is een klus die bij vele ondernemers niet bovenaan het lijstje staat van leukste werkzaamheden. Te weinig kennis of tijd: er is altijd wel een reden te vinden om de administratie uit te stellen. Toch is een overzichtelijke financiële administratie onmisbaar voor het opbouwen van een financieel gezond bedrijf. Met onze bedrijfssoftware wordt voor u alles een stuk eenvoudiger. Als het even niet lukt, is er altijd nog onze helpdesk waar u een beroep op kunt doen.

Administratie software vergelijken

Uw administratie met eigen Excel bestandjes of via een boekhouder is niet meer van deze tijd. Er is een breed scala aan softwareaanbieders. De verschillende modules kunt u met elkaar vergelijken en kiezen voor de module(s) die bij uw bedrijf past. Door de eenvoud van onze modules is er weinig boekhoudkennis nodig en kunt u snel te werk gaan. Wilt u niet afhankelijk zijn van een specifieke locatie, dan kunt u gebruiken van onze gratis app.

Projectbeheer

Bent u van plan om binnenkort een bedrijf te starten? Uw boekhouding inrichten op een correcte manier is belangrijk. Voor uzelf, uw medewerkers en voor derden zoals de Belastingdienst. Daarnaast kunt u bij ons onder andere ook factureren, relatiebeheer regelen en wij hebben een module voor projectbeheer inclusief eenvoudige project planner. Kortom: zowel voor algemeen gebruik als projectmatig is onze administratie software uitermate geschikt. Zelfs uw prive boekhouding kunt u hiermee prima regelen.

Uw prive boekhouding bijhouden

Een van de grootste voordelen van zelf uw prive boekhouding bijhouden is inzicht. Als u alles goed bijhoudt weet u altijd hoeveel winst/verlies u maakt en of er geld beschikbaar is voor leuke en/of praktische investeringen. Ook kunt u snel zien welke facturen u nog niet heeft betaald.

Kassa verkopen webwinkel

Onze administratie software is geschikt voor particulieren, bedrijven, maar ook webwinkels kunnen hun voordeel doen met onze bedrijfssoftware. Bestellingen uit uw webwinkel kunnen worden doorgestuurd om vervolgens in het Offective boekhoudsysteem verder verwerkt te worden. Zo kunt u elke dag uw kassa verkopen bijhouden en uw dagomzet boeken. Breng uw kassa en webshop samen in Offective en bespaar tijd, verhoog de omzet en krijg meer inzicht in uw administratie. Als u hierover meer wilt weten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden